همراهی داتین در طرح آموزشی فناپ کمپس
dotinnews66

جذب مشتری جدید همیشه یکی از برنامه‌های مهم بانک‌ها و مؤسسات مالی بوده است. تعداد بیشتر مشتریان، به‌طور مستقیم با سهم بازار بیشتر متناسب است و بانک‌ها همیشه بر این هدف به‌عنوان هدف استراتژیک اولیه خود متمرکز بوده‌اند. با این ‌حال، ظهور رقبای جدید مجهز به فناوری عصر جدید و افزایش روزافزون انتظارات مشتری، منجر به افزایش رقابت در صنعت بانکداری و در نتیجه منجر به ریزش مشتریان برای بانک‌های قدیمی و حتی بازیگران تازه‌وارد شده است.

استراتژی بهتر برای جلوگیری کردن از ریزش مشتری و همچنین حفظ روابط با مشتری، استفاده مؤثر از فناوری دیجیتال برای بهبود تجربه مشتری و تقویت رابطه آن‌ها با بانک است.

این مقاله که توسط موسسه Intelligence IBS و Temenos نوشته‌شده است، دینامیک و محرک‌های حفظ مشتری را تجزیه‌وتحلیل کرده و استراتژی‌های مختلفی را که در صنعت بانکداری اروپا در حال اجرا است، مورد بررسی قرار می‌دهد. هدف این مقاله این است که به خواننده یک دیدگاه جدید درباره اهمیت حفظ مشتری و اینکه چگونه فناوری دیجیتال می‌تواند به توسعه یک استراتژی مؤثر کمک کند، ارائه دهد.

مقاله توسط گروه تحقیقاتی IBS و بر اساس تحقیقات و گفت‌وگوهای آن‌ها با متخصصین Temenos و بانک‌های مختلف اروپا نوشته ‌شده است. این بحث و گفت‌وگوها پیرامون چالش‌هایی است %

مطالب مرتبط

بانکداری دیجیتال امروزه دیگر از یک مفهوم فراتر رفته و تبدیل به گونه‌ای جدید از بانکداری شده است. اندازه‌ بازار بانکداری دیجیتال در سال 2020 به بیش از 8 تریلیون دلار افزایش یافت و پیش‌بینی می‌شود که در بازه‌ زمانی بین 2021 و 2027 با نرخ مرکب سالانه (CAGR) ۵ درصد رشد کند و در سال ۲۰۲۷ به ۱۰ تریلیون دلار برسد.
بانکداری‌ دیجیتال با هر تعریفی را باید بخش مهم و پیشرویی از فضای مالی و تکنولوژی دانست که تعریف آن بر پایه رفتار کاربران و نیازهای آنان شکل می‌گیرد. بانکداری دیجیتال به‌وجود آمد تا نیازهای جدید کاربران را با تکنولوژی پاسخ بدهد.
فناوری‌های هوش مصنوعی به‌طور فزاینده‌ای در بازار بانکداری، خدمات مالی و بیمه‌ای هستند؛ از این رو، موسسه‌های بانکی باید این فناوری‌های نوظهور را در مقیاس بزرگ بپذیرند تا در فضای رقابتی باقی بمانند.
برای توسعه‌ انعطاف‌پذیری فرایندی و داده‌محوری در یک بانک، نمی‌توان تنها به سامانه‌ کُربنک اکتفا کرد و درنتیجه باید به ‌فکر راهکار دیگری باشیم. این، همان‌جایی است که ERP اهمیت خود را به بانک‌ها نشان می‌دهد.