چرا مدیریت مالی شخصی، آنطور که باید در ایران رشد نکرده است؟
EN
EN
فصلنامه فناوری های مالی

دومین شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی منتشر شد/ فناوری چگونه موجب توانمندسازی مالی افراد جامعه می‌شود؟

دومین شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی با تمرکز بر توانمندسازی مالی افراد جامعه از طریق فناوری منتشر شد.

مهدیه نوروزیان، معاون برنامه‌ریزی و توسعه داتین، مهرک محمودی، سردبیر ماهنامه پیوست و لیدا هادی، سردبیر رسانه بیمه دیجیتال، برخی از نویسندگان این شماره فصلنامه فناوری‌های مالی هستند.  همچنین تعدادی از مدیران BNPL کشور از جمله حامد قنادپور، مدیرعامل تارا، امیر حق رنجبر، مدیرعامل لندو، محسن زادمهر، مدیرعامل بانکینو و محمد آجدانی، معاون بانکداری نوین داتین، عملکرد BNPLها را مورد توجه قرار داده و به این سوال پاسخ داده‌اند که آنها در ایران چه وضعیتی دارند و چطور می‌توانند موجب رشد اقتصادی در کشور شوند.

نخستین شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی با محوریت تقلب و تخلف در صنعت بانکی، تابستان 1401 منتشر شد.

برای مطالعه ادامه این مطلب کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بسیاری از مردم به‌رغم داشتن درآمدهای مناسب به‌دلیل ناتوانی‌شان در مدیریت آنچه دارند، به‌راحتی در دام بدهی و بحران‌های مالی گرفتار می‌شوند و با توجه ‌به استقبالی که از اپلیکیشن‌های مدیریت مالی شخصی شده، اگر موانع توسعه آن از میان برداشته شود، می‌توان به شکل‌گیری بازاری پویا در این حوزه امیدوار بود. در گفت‌وگو با هومن مسگری،‌ مدیرعامل بلوط، به دلایل توسعه‌نیافتگی مدیریت مالی شخصی در ایران پرداختیم.
داتین بر اساس ارزیابی معیارهای مختلف مالی از سوی هیئت داوران جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سال 1403، موفق شد تقدیرنامه دو ستاره این رویداد را به خود اختصاص دهد. 
در سیزدهمین سال فعالیت داتین، تصمیم گرفتیم گزارشی کوتاه از سالی که گذشت تهیه کنیم و در آن خلاصه‌ای از  مواردی را بگوییم که همکاران داتین با چشم‌انداز توانمندسازی مالی افراد جامعه گام‌هایی برای توسعه خدمات مالی در صنعت بانکداری و مالی کشور برداشتند.
گفت‌وگوی راه پرداخت با لیلا پاکروان‌نژاد، مدیر توسعه محصول ویپاد به بهانه ۵۰ هزارتایی شدن ویپاد
تسهیلات ویپاد از دو سال گذشته تاکنون از ۷۰۰ به ۵۰ هزار در روز رسیده است. لیلا پاکروان‌نژاد، مدیر توسعه محصول ویپاد با اشاره به حجم تسهیلات روزانه‌ای که ویپاد ارائه می‌دهد، می‌گوید: «اکنون عدد ۵۰ هزار تسهیلات به‌صورت روزانه ارائه می‌شود و در روزهایی که تقاضا افزایش می‌یابد، این عدد به بیش از این مقدار نیز می‌رسد.»