همراهی داتین در طرح آموزشی فناپ کمپس
فصلنامه فناوری های مالی

دومین شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی با تمرکز بر توانمندسازی مالی افراد جامعه از طریق فناوری منتشر شد.

نخستین شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی با محوریت تقلب و تخلف در صنعت بانکی، تابستان 1401 منتشر شد و حالا در دومین شماره موضوع فراگیری مالی و توانمندسازی اقتصادی افراد جامعه مورد توجه قرار گرفته است.

مطلب نخست فصلنامه فناوری‌های مالی متعلق است به مهدیه نوروزیان، معاون برنامه‌ریزی و توسعه داتین که در آن به پتانسیل فین‌تک در توسعه اقتصادی اشاره کرده است.

سردبیر ماهنامه پیوست، مهرک محمودی، در یادداشتی دیگر، فراگیری را رویایی در محاق دانسته و گفته که به دلیل مسائل اقتصادی موجود در کشور، به نظر می‌رسد بهترین راهکار، توسعه زیرساخت مالی و فناوری اطلاعات با هدف فراگیری مالی باشد.

رامیز قلی نژاد و حامد بهروز از مدیران صنعت بیمه کشور نیز در یادداشت‌هایی جداگانه به بررسی چگونگی فراگیری مالی از طریق بیمه و اینشورتک پرداخته‌اند. لیدا هادی، سردبیر رسانه بیمه دیجیتال نیز از تاثیر فناوری بر توسعه بیمه گفته و معتقد است آنچه صنعت سخت و سنگین بیمه را به لرزه درآورده استفاده از فناوری‌های روز و کارکرد نوآوری است.

تعدادی از مدیران BNPL کشور از جمله حامد قنادپور، مدیرعامل تارا، امیر حق رنجبر، مدیرعامل لندو، محسن زادمهر، مدیرعامل بانکینو و محمد آجدانی، معاون بانکداری نوین داتین، عملکرد BNPLها را مورد توجه قرار داده و به این سوال پاسخ داده‌اند که آنها در ایران چه وضعیتی دارند و چطور می‌توانند موجب رشد اقتصادی در کشور شوند.

برای آگاهی از وضعیت وام‌دهی در کشور و دلایل اصلی نارضایتی مردم از وضعیت وام و تسهیلات در کشور، گفت‌وگویی دیگر با وحید شامخی، عضو هیئت‌مدیره شرکت مشاروه مدیریت ایلیا انجام شده است. او در این گفت‌وگو دلایل اینکه چرا وضعیت وام‌دهی در کشور خوب نیست را به سه عامل اصلی فرایند طولانی دریافت وام، سختی تامین وثیقه و ضامن و مبالغ پایین وام در ازای کارمزد بالا مرتبط دانسته است.

شماره بعدی این فصلنامه با موضوع «اقتصاد صنعت فناوری اطلاعات» منتشر خواهد شد. برای دریافت شماره دوم مجله کلیک کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

داتین در اقدامی جدید، همراه طرح آموزشی فناپ کمپس با شعار «توانا بود هر که دانا بود» شده تا به افراد مستعد و توانمند برای مهارت‌آموزی و ورود به بازار کار فناوری اطلاعات کمک کند.
ویپاد، ترابانک پاسارگاد، از شیوه جدید تسهیلات‌دهی کاملا آنلاین و بدون ضامن و وثیقه تا سقف سی میلیون تومان به نام «تسهیلات برآیند» رونمایی کرد. در این شیوه جدید، کاربران در فرایندی کاملا آنلاین، براساس دریافت امتیاز در وی‌کلاب (باشگاه مشتریان ویپاد) می‌توانند وام سی میلیون تومانی دریافت کنند.
پروانه تحقیق و توسعه از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به شرکت‌هایی تعلق می‌گیرد که شرایط مطلوب و لازم را از نظر ساختار سازمانی و تجهیزات و زیرساخت داشته باشند.
قسمتی از تجربه‌نگاری مسیر یازده ساله داتین در طراحی و توسعه نرم‌افزارهای بزرگ مقیاس، تحت‌نام «سکوی تجربه» و با پیام «بازخوانی تجربه‌های داتین» در سایت داتین به آدرس www.dotin.ir/experience-platform در دسترس قرار گرفت.