آیا شبکه بانکی و هوش مصنوعی به زبان مشترک رسیده‌اند؟
EN
EN
dotinnews67

سامانه یکپارچه مدیریت سهام و مجامع آنلاین داتین راه‌اندازی شد  

سامانه یکپارچه مدیریت سهام و مجامع آنلاین شرکت داتین با هدف تسهیل مدیریت اطلاعات سهام و امور مربوط به سهام‌داران سازمان‌های بورسی متولد شد.

داتین به عنوان ارائه‌دهنده‌ی راهکارهای تحول دیجیتال در صنعت مالی و بانکی کشور با شیوع و همه‌گیری کرونا و به منظور گسترش راهکارهای دیجیتال برای سازمان‌ها، راه‌اندازی سامانه یکپارچه مدیریت سهام و مجامع آنلاین را در دستور کار خود قرار داد تا سازمان‌های بورسی ‌بتوانند بر پایه این سامانه، مجامع خود را به‌صورت آنلاین و با تمامی امکانات یک مجمع حضوری، برگزار کنند.

این سامانه با دریافت اطلاعات سهام‌داران شرکت‌ها از سازمان بورس و احراز هویت هوشمند که اختصاصی توسط داتین طراحی شده است، امکان حضور امن سهام‌داران شرکت‌های بورسی را در مجامع آنلاین مهیا می‌کند. سامانه یکپارچه مدیریت سهام و مجامع آنلاین در پلتفرم‌های مختلف الکترونیکی همچون نسخه وب، موبایل و … در دسترس است.

از جمله نقاط قوت سامانه یکپارچه مدیریت سهام و مجامع آنلاین داتین ارائه خدمات در سه بخش «مدیریت سهام ستادی»، «داشبورد نظارتی» و «برگزاری مجمع آنلاین» به شکلی یکپارچه است و به سامانه‌های ERP و سامانه‌های منابع انسانی بانک‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های بورسی متصل می‌شود.

در روزهایی که شرکت‌های بورسی به دلیل محدودیت‌های شیوع کرونا و همچنین در دسترس نبودن زیرساخت برگزاری آنلاین مجامع، دچار مشکلات بسیاری شدند و بعضاً مجبور به تعویق مجامع سهام‌داران خود شدند، داتین با ارائه این سامانه، معضل پیش آمده را مرتفع و امکان رای‌گیری و پرسش و پاسخ مجامع را به صورت آنلاین فراهم کرد.

بانک پاسارگاد اولین سازمانی بود که در تاریخ 31 تیرماه امسال با استفاده از این سامانه، مجمع عمومی سالیانه و فوق‌العاده خود را به‌صورت آنلاین برگزار کرد و بیش از 6۰۰ نفر از سهام‌داران این بانک پس از احراز هویت هوشمند به صورت زنده این مجمع را مشاهده کردند و تمامی سوالات خود را پرسیدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ERP؛ گامی ضروری برای حرکت بانک‌ها و سازمان‌ها به‌سوی تحول دیجیتال
روزبه زند، مدیر واحد راهکارهای سازمانی شرکت داتین معتقد است که راهکارهای برنامه‌ریزی منابع سازمانی با مکانیزه و شفاف‌کردن فرایندها تاثیری مستقیم در افزایش کارآمدی و ایجاد صرفه‌جویی در بانک‌ها و سازمان‌ها دارد.
از اواخر دهه ۹۰ میلادی و آغاز هزاره سوم که کم‌کم با پیدایش فناوری اینترنت و گذار فناورانه منبعث از آن در صنایع مالی، واژه فین‌تک وارد ادبیات اقتصادی دنیا شد و تا یک دهه بعد و اوایل سال ۲۰۱۰ که واژه اینشورتک، جایگاه خودش را تثبیت کرد، تاکنون جهان گذارهای مختلفی را در صنایع مالی تجربه کرده است.
کارشناسان بر این باورند که راهکار نرم‌افزاری مدیریت منابع سازمانی نه تنها در حوزه سازمان‌ها و بانک‌ها کارایی دارد؛ بلکه باعث می‌شود فرایندهای درون سازمان اصلاح و به بهترین شکل ممکن انجام شود. درمقابل، درصورتی که ارزیابی و اصلاح فرایندهای اشتباه در سازمان وجود نداشته باشد، نمی‌توان ساختاری برای چابک‌سازی آنها در نظر گرفت.
این روزها در دنیای کسب‌وکار به‌ویژه در حوزه‌ صنعت و معدن، «تحول دیجیتال» به‌عنوان یک روند تحول بنیادین به‌شدت مورد توجه قرار گرفته است. تحول دیجیتال اگر چه تمرکز خود را روی تحول راهبردی سازمان از طریق به‌کارگیری فناوری‌های نوین دیجیتالی گذاشته؛ اما درواقع از نظر مفهومی به موضوعی فراتر از آن اشاره دارد.