آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN
soorena satari
سورنا ستاری در بازدید از داتین:

اقتصاد دیجیتال به کار فرهنگی هم نیاز دارد

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری عصر سه‌شنبه ۱۷ خرداد ماه از شرکت داتین بازدید کرد و به سوالات رسانه‌ها پاسخ داد.

سورنا ستاری در این بازدید، درباره موضوع ادغام بانک‌ها در بانک سپه و ارزیابی دولت از این پروژه گفت: «خوشحالم که همه کارهای پروژه در کشور انجام شد و مجبور نشدیم از نرم‌افزارهای خارجی استفاده کنیم. به اعتقاد من این مزیت بسیار جدی است.»

او در پاسخ به این سوال که آیا رشد شرکت‌های دانش‌بنیان باعث ایجاد نگرانی است یا خیر، گفت: «در سال گذشته حدود هزار شرکت دانش‌بنیان فعالیت خود را آغاز کردند که به اعتقاد من عدد زیادی نیست. امسال هم در سه ماه اول بیش از ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان اضافه شده است. دریافت نشان دانش‌بنیان، استانداردهای مشخصی دارد که در کارگروه تعیین می‌شود.»

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان و کناررفتن شرکت‌های نوآور حقیقی گفت: «وام، حتما راهکار مناسبی برای شرکت‌ها نیست، مگر اینکه آنها به بلوغ رسیده باشند تا بتوانند از این وام‌ها استفاده کنند. از سوی دیگر، مبلغ این وام‌ها هم عجیب و غریب نیست. در عین حال، این شرکت‌ها یک بار ارزیابی می‌شوند و نکول وامی که می‌گیرند بسیار پایین و در حد دهم درصد است. مدیران بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه هستند و واضح است که دنبال رانت‌جویی نیستند. من اعتقاد دارم که اگر قرار باشد کشور در جایی از وام‌دهی حمایت کند، همین‌جاست.»

ستاری درباره برنامه‌های دولت در حوزه اقتصاد دیجیتال هم گفت: ‌«کارگروه اقتصاد دیجیتال در دولت زیر نظر وزیر ارتباطات است و اتفاقا مصوبات خوبی هم دارد، اما حقیقت این است که این نوع فعالیت‌ها نیاز به کار فرهنگی هم دارد. اگرچه مصوبات دولت برای دستگاه‌ها اجباری است، اما همه باید تلاش کنیم که فرهنگ عمومی هم در این حوزه پیاده‌سازی شود.»

در جریان این بازدید، سورنا ستاری از معاونت‌های زیرساخت، توسعه محصول و بانکداری نوین داتین بازدید و با متخصصان این شرکت گفت‌وگو‌ کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

هفتم آذرماه، داتین و مدرسه داتین در همراهی با شتابدهنده تریگ‌آپ، رویدادی را تحت عنوان «اربیتا» برگزار کردند تا در آن و با حضور دانشجویان علاقه‌مند و متخصصان این حوزه، پیوند صنعت در افق هوش مصنوعی نقد و بررسی شود. 
داتین در همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد، «آزمایشگاه فناوری‌های مالی» را در دانشکده ریاضی این دانشگاه راه‌اندازی کرد تا دانشجویان و پژوهشگران بتوانند با بهره‌گیری از امکانات فراهم‌شده، به پژوهش و ارائه راه‌حل‌های کاربردی درباره موضوعات صنعت مالی و بانکی بپردازند. 
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.
روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.