آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN
مدرسه داتین

مدرسه داتین در پنج عنوان شغلی، کارآموز می‌پذیرد

مدرسه داتین فعالیت خود را از سال ۱۳۹۹ آغاز کرد. در این سال، همزمان با توسعه همه‌جانبه شرکت داتین، مدرسه نیز به جذب فارغ‌التحصیلان رشته‌های کامپیوتر و فناوری اطلاعات در دو عنوان شغلی «برنامه‌نویس جاوا» و «دات‌نت» پرداخت. در اواسط سال گذشته موفق شد دو ردیف شغلی «کارشناس شبکه» و «کارشناس میز خدمات»، را نیز به عناوین قبلی خود بیفزاید. امسال نیز این مدرسه با هدف پوشش شغل‌های مربوط به تولید و نگهداری نرم‌افزار، به جذب کارشناس «عملیات» پرداخته است.

سال‌هاست که شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات درصدد جذب سرمایه‌های انسانی حرفه‌ای و توانمند هستند، اما به دلیل عدم شکل‌گیری ارتباط صحیح میان دانشگاه و صنعت در کشورمان، این امر به یک دغدغه جدی برای این سازمان‌ها تبدیل شده است. هر چند به نظر می‌رسد، آموزش‌، پیش از ورود به دنیای حرفه‌ای کار یا گذراندن دوره‌های مختلف، راهگشای این مساله باشد اما تجربه نشان داده این راهکارها در طی این سال‌ها عامل مطلوبی برای جذب سرمایه‌های انسانی که از پتانسیل‌های لازم برخوردارند، نبوده است.

شرکت داتین، به‌ عنوان یکی از شرکت‌های فعال در حوزه راهکارهای بانکی و بیمه‌ای که زیرساخت نرم‌افزاری بانک‌های پاسارگاد، سپه، قرض‌الحسنه رسالت، گردشگری و توسعه تعاون و بیمه‌هایی مانند پاسارگاد، کوثر، باران و حکمت صبا را تامین می‌کند، ارتباط صنعت و دانشگاه را از طریق سازوکاری به‌نام «مدرسه داتین» حل کرده است.

ایده اولیه راه‌اندازی مدرسه داتین به سال 1399 برمی‌گردد. در آن سال هدف از تاسیس مدرسه ایجاد فرصتی بود تا افراد مستعد و باانگیزه بتوانند روی مباحثی متمرکز شوند که در آن به یادگیری بیشتری نیاز دارند و از این طریق، تجربه‌های لازم را برای ورود به دنیای کسب‌وکار به دست آورند.

در ابتدای تاسیس این مدرسه، تنها فارغ‌التحصیلان رشته‌های کامپیوتر و فناوری اطلاعات که در دو عنوان شغلی برنامه‌نویس جاوا و دات‌نت مهارت و توانمندی داشتند، پذیرفته می‌شدند، اما از نیمه دوم سال 1399 با هدف توسعه مدرسه داتین و افزایش فارغ‌التحصیلان این مدرسه، ردیف‌های شغلی «شبکه» و «میز خدمات» هم به ورودی‌های مدرسه داتین افزوده شد. در نیمه دوم سال 1400 باز هم مدرسه داتین توسعه پیدا کرد تا شغل‌های دیگری که به تولید و نگهداری نرم‌افزار مرتبط هستند، به مدرسه اضافه شود. از این رو، داتین از ماه جاری، میزبان افرادی است که به رغم تجربه کم، علاقه‌مند و مشتاق به انجام فعالیت‌های مربوط به عملیات نرم‌افزار هستند.

در مدرسه‌ داتین تمامی فصل‌ها فرصتی برای یادگیری است. بنابراین در تمام طول سال، افرادی که ترم آخر یا فارغ‌التحصیل رشته‌های کامپیوتر و فناوری اطلاعات هستند، می‌توانند برای حضور در مدرسه داتین اقدام کنند، مهارت و توانایی‌های فنی و ارتباطی را بیاموزند و در صورت داشتن شرایط لازم، جذب داتین شوند.

فرایند حضور در مدرسه داتین چگونه است؟

اولین قدم پس از ورود کارجویانی که با تائید پتانسیل‌ها و مهارت‌های کافی به مدرسه وارد شده‌اند، تعریف پروژه‌هایی برای آنهاست. در مدت زمان حضور در مدرسه، منتورهای داتین با همراهی و انتقال تجربیات خود به کارجویان، کمک خواهند کرد تا ضمن یادگیری موثر، پروژه‌هایشان را در مدت زمان حداکثر دو یا سه ماه به انجام برسانند. همچنین در طول گذراندن دوره، تمامی کارجویان مشمول بیمه تامین اجتماعی بوده و حقوق پایه وزارت کار را دریافت خواهند کرد. در نهایت، پس از اتمام این دوره چند ماهه، کارجویان توسط منتورها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و افرادی که صلاحیتشان در طول برگزاری دوره تائیدشده، در داتین استخدام می‌شوند و حقوقشان بر اساس شاخص‌های موجود در شرکت، رتبه‌بندی خواهد شد.

به موازات پروژه دورکاری در داتین که به واسطه‌ آن امکان همکاری با تمامی افراد مستعد در سراسر ایران برایمان فراهم شده، این امکان برای متقاضیان عضویت در مدرسه نیز در نظر گرفته شده است. اگر مهارت‌ها و توانمندی‌هایی را در حوزه‌های جاوا، شبکه، میز خدمات، دات‌نت و عملیات دارید و فارغ‌التحصیل یا ترم آخر کارشناسی رشته‌های کامپیوتر و فناوری اطلاعات هستید، می‌توانید به مدرسه داتین بپیوندید.

لازم است باز هم یادآوری کنیم که با داشتن شرایط ذکرشده، در هر زمان از سال می‌توانید رزومه خود را از طریق سایت مدرسه داتین برای ما ارسال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

هفتم آذرماه، داتین و مدرسه داتین در همراهی با شتابدهنده تریگ‌آپ، رویدادی را تحت عنوان «اربیتا» برگزار کردند تا در آن و با حضور دانشجویان علاقه‌مند و متخصصان این حوزه، پیوند صنعت در افق هوش مصنوعی نقد و بررسی شود. 
داتین در همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد، «آزمایشگاه فناوری‌های مالی» را در دانشکده ریاضی این دانشگاه راه‌اندازی کرد تا دانشجویان و پژوهشگران بتوانند با بهره‌گیری از امکانات فراهم‌شده، به پژوهش و ارائه راه‌حل‌های کاربردی درباره موضوعات صنعت مالی و بانکی بپردازند. 
روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.
ششمین دوره از مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویان کشور که با همراهی مدرسه داتین برگزار شده بود، درنهایت با کسب عنوان قهرمانی توسط تیم دانشجویان دانشگاه‌ شریف به پایان رسید. دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی، آزاد واحد علوم و تحقیقات و فردوسی نیز به‌ترتیب رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دادند.