آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN

پروژه‌ها

راهکارهای جامع برای پروژه‌های بزرگ‌مقیاس

ماموریت داتین توسعه و توانمندسازی کلیه ارکان زیست‌بوم صنعت مالی با استفاده از راهکارهای مبتنی بر فناوری و داده‌هاست. داتین از طریق طراحی و تولید محصولات و خدماتی که در نهادهای مالی به مردم ارائه می‌شود و اعمال شاخص‌های فراگیری مالی در این محصولات و خدمات در پی ایفای نقش خود در توسعه فراگیری مالی در کشور است.

در مسیر ارائه محصولات و خدمات، داتین پروژه‌های بزرگی را به سرانجام رسانده که منجر به کسب تجارب بسیار ارزشمند و یکتا در این زیست‌بوم شده است.

نگاه داتین به پروژه‌‌های بزرگ مقیاس

مقیاس‌پذیری

داتین با مقیاس‌پذیری در پی آن است تا علاوه بر پوشش انواع خدمات در حوزه فناوری‌های مالی و بانکداری بتواند همگام با نیازهای جدید به پیش برود و برای هر راهکار، محصولات و زیرساخت یکپارچه و جامع ارائه کند. این شرکت با راه‌اندازی واحدهای کسب‌وکاری مستقل، توسعه ظرفیت‌ها در حوزه سرمایه انسانی و تعریف خطوط کسب‌وکاری متعدد داتین در مسیر مقیاس‌پذیری به پیش می‌رود.

پشتیبانی پایدار

با هدف پاسخ‌گویی به مسائل فناورانه نهادهای مالی و مصرف‌کنندگان در تمامی حوزه‌ها، توسعه‌گرایی در داتین دنبال می‌شود. در این راستا ۴۲ محصول و خدمت در‌جهت حل مسائل فناورانه در داتین طراحی و توسعه پیدا کرده تا متمرکز بر حمایت از دغدغه‌های مشتریان و پاسخگویی به نیازهای رو به تغییر صنعت به پیش برود.

توسعه‌گرایی

به باور داتین، خلق آینده‌ای موفق به معنای هم‌افزایی و همکاری نزدیک با ذی‌نفعان است. از این سو تیم داتین به منظور همگام شدن با شرکای تجاری‌اش در طراحی آینده، نیازهای جدید بازار را پیش‌بینی می‌کند و با سازگاری سریع با تحولات فناوری و سرمایه‌گذاری در نوآوری تلاش دارد فضایی را فراهم کند که مشتریان و ذی‌نفعان بتوانند پرشتاب به جلو حرکت کنند.

مشارکت در طراحی آینده

داتین همراه شرکای تجاری خود است و در این مسیر، همواره نگهداری و ارتقای مستمر سیستم‌ها و توجه ویژه به امنیت و کارایی داده‌ها را در دستور کار خود قرار می‌دهد تا به نیازهای به وجود آمده پاسخ درخور بدهد. پشتیبانی همیشگی سبب بهبود زیرساخت‌های دیجیتال و سرعت‌بخشی به فضای توسعه خواهد بود.

پروژه‌ها

مهاجرت بانک کارآفرین به راهکار جامع بانکی داتین

پروژه مهاجرت بانک کارآفرین به راهکار جامع بانکی داتین، از ابتدای سال ۱۴۰۲ به‌طور رسمی آغاز و به‌صورت یکباره و توام با مهاجرت داده‌های حوزه‌های منابع، مصارف و ارزی در ۲۱ و ۲۲ دی ماه ۱۴۰۲ انجام شد.بنابراین، این پروژه از حیث مهاجرت تمامی داده‌ها و خدمات بانک در حوزه‌های منابع، مصارف، کارت و ارزی به راهکار جامع بانکی داتین در مدت زمان کمتر از یکسال، رکورد جدیدی برای شرکت داتین محسوب می‌شود. 

مهاجرت بانک‌های ادغامی سپه به سامانه جامع بانکی داتین

همزمان با مهاجرت بانک سپه به کربنکینگ داتین، فرایند اجرایی ادغام پنج بانک از اواسط سال 1398 آغاز و برای هماهنگی میان سامانه جامع بانکی داتین و پنج سامانه دیگر، «سامانه سمتا» توسط داتین تولید شد. مقرر شد که بانک‌های ادغامی به سامانه داتین مهاجرت داده شده و تا پایان سال 1400 یکپارچگی کامل خدمات‌دهی به مشتریان برقرار شود.

طراحی سامانه واسط یکپارچه سپه و بانک‌های ادغامی (سمتا)

طراحی و استقرار سامانه واسط یکپارچه در تمامی شعب بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح که قابلیت اتصال به سامانه‌های فعلی بانک‌های ادغامی را نیز دارا باشد به عنوان بهینه‌ترین راهکار ادغام، انتخاب شد. پس از اتخاذ تصمیم مبنی بر ایجاد سامانه یکپارچه ادغام، از ابتدای تابستان ۹۸، طراحی و توسعه سامانه واسط ادغام آغاز شد.

مهاجرت بانک سپه به سامانه جامع بانکی داتین

پروژه مهاجرت بانک سپه، از ابتدای سال ۱۳۹۸ آغاز شد. این پروژه در دو فاز بومی‌سازی، استقرار، بهره‌برداری، پشتیبانی و عملیات پس از بهره‌برداری انجام شد و مشتمل بر ۲۱ سامانه بود که در سه گروه سامانه دسته‌بندی شده بود. فاز اول پروژه برای سامانه‌های گروه اول و دوم از ابتدای سال ۱۳۹۸ آغاز شد و در سال ۱۳۹۹ بهره‌برداری از آنها آغاز شد.

تولید سامانه مديريت اموال و دارايی‌های دولت

وزارت اقتصادی و امور دارایی در بهمن ماه سال 1397، مناقصه‌ای را با موضوع تولید سامانه نرم‌افزاری و مدیریت اموال و دارایی برگزار کرد که داتین توانست با کسب بالاترین امتیاز از میان چندین شرکت مطرح در حوزه تولید نرم‌افزار، برنده این مناقصه شود. این قرارداد، به منظور پیاده‌سازی سامانه مديريت اموال و دارايی‌ها منعقد شد.

مهاجرت بانک پاسارگاد به سامانه جامع بانکی فناپ (داتین)

در انتخاب روش مهاجرت چند پارامتر از اهمیت بالایی برخوردار است؛ از جمله خصوصیات دو سیستم مبدا و مقصد، حساسیت‌ها و نیازهای بانک هدف، میزان دسترسی به دو سیستم و میزان شناخت از آنها. در نهایت برای مهاجرت بانک پاسارگاد ترکیبی از مهاجرت شعبه‌محور و محصول‌محور انتخاب شد که نوعی از مهاجرت تدریجی بود.