آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN
جشنواره-نوآوری-برتر-ایرانی (1)

تقدیر از سامانه کشف تخلف و تقلب داتین در هشتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی

سامانه کشف تخلف و تقلب داتین، در هشتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی که به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، لوح زرین نوآوری برتر ایرانی را به خود اختصاص داد.

هدف از برگزاری این جشنواره ملی، توسعه اقتصاد و حمایت‌ از نوآوری است. در هشتمین دوره آن نیز با بررسی ابعاد مختلف سامانه کشف تخلف و تقلب داتین، این محصول در زمره نوآوری‌های برتر کشور به شمار آمد و مهدیه نوروزیان، معاون برنامه‌ریزی و توسعه داتین هم به نمایندگی از همکاران این شرکت جایزه را دریافت کرد.

داتین از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود در حوزه کشف تقلب و تخلف را با بهره‌برداری از سامانه‌های آفلاین آغاز کرد و در مسیر گسترش این محصول استراتژیک و با تکیه بر تجربیات و دانش موجود در سازمان، وارد حوزه تشخیص تقلب آنلاین شد. درنهایت زمستال ۱۴۰۰ توانست اولین خروجی عملیاتی خود را در حوزه شناسایی تراکنش‌های شرط‌بندی آنلاین ارائه دهد. این سامانه در کمتر از ۵۰ میلی‌ثانیه تراکنش مشکوک را شناسایی می‌کند و تراکنش‌های قمار را گزارش می‌دهد.

جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی هرساله در چهار بخش نوآوری در محصول، نوآوری در خدمت، نوآوری در فرایند و نوآوری در کسب‌وکار برگزار می‌شود. به گفته دبیر اجرایی آن، این جشنواره قصد دارد تا با شناسایی، ارزیابی و تعیین برترین نوآوری‌های شرکت‌های ایرانی و ارائه محصولات و خدمات جدید به مصرف‌کنندگان، زمینه معرفی و تقدیر از تلاشگران صنعت و کسب‌وکار را فراهم آورد.

این رویداد روز دوشنبه ۲۱ اسفندماه همراه با نمایشگاهی برگزار شد و در آن متخصصان داتین به سوالات شرکت‌کنندگان درخصوص این سامانه فناورانه پاسخ دادند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

هفتم آذرماه، داتین و مدرسه داتین در همراهی با شتابدهنده تریگ‌آپ، رویدادی را تحت عنوان «اربیتا» برگزار کردند تا در آن و با حضور دانشجویان علاقه‌مند و متخصصان این حوزه، پیوند صنعت در افق هوش مصنوعی نقد و بررسی شود. 
داتین در همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد، «آزمایشگاه فناوری‌های مالی» را در دانشکده ریاضی این دانشگاه راه‌اندازی کرد تا دانشجویان و پژوهشگران بتوانند با بهره‌گیری از امکانات فراهم‌شده، به پژوهش و ارائه راه‌حل‌های کاربردی درباره موضوعات صنعت مالی و بانکی بپردازند. 
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.
روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.