جایی کار کنید که رشد شما را رقم بزند
EN
EN
مکان یابی دستگاه خودپرداز
تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین در مقاله‌ای علمی- پژوهشی بررسی کرد

تخمین هوشمند موقعیت جغرافیایی خودپردازها به روش داده‌محور

نیلوفر حق‌جو و محمد رحمتی، تحلیلگران ارشد تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین و علی زارع، مالک محصول تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین، مقاله‌ای را درباره موضوع مکان‌یابی دستگاه‌های خودپرداز براساس تراکنش‌ها در شماره دوم از دوره شانزدهم فصلنامه مدیریت صنعتی منتشر کرده‌اند.

این مقاله علمی- پژوهشی با عنوان «ارائه مدلی به‌منظور مکان‌یابی دستگاه‌های خودپرداز براساس تراکنش‌ها در شبکه دستگاه‌های خودپرداز» از توسعه‌ی الگوریتمی می‌گوید که براساس تشکیل گراف ارتباطات بین افراد و دستگاه‌ها، موقعیت تقریبی دستگاه‌های خودپرداز با موقعیت نامعلوم را تخمین می‌زند.

دلیل انجام این پژوهش این بوده که این داده‌ها (موقعیت دستگاه‌های خودپرداز) اختصاصی بوده و بانک‌ها از انتشار رسمی آن خودداری می‌کنند. از طرفی داشتن این داده‌ها در پیاده‌سازی بسیاری از الگوریتم‌های هوش مصنوعی در حوزه بانکداری، به‌ویژه درزمینه کشف تقلب و پیشگیری از تخلف، لازم به نظر می‌رسد.

داده‌های این مقاله با استفاده از محل استقرار دوهزار و 100 خودپرداز با موقعیت معلوم و بیش از 500 میلیون تراکنش جمع‌آوری شده است. با استفاده از این اطلاعات که در شرکت داتین موجود بوده‌اند، طول و عرض جغرافیایی تعدادی از دستگاه‌های خودپرداز در سطح کشور تخمین زده شد.

در نتیجه‌گیری این مقاله آورده شده که شبکه‌های اجتماعی مبتنی‌بر مکان، به‌دلیل ادغام داده‌ها در چندین سطح، حل مسائلی را ممکن می‌سازند که تا پیش از این امکان‌پذیر نبود. استفاده از این روش‌ها، به‌خاطر استفاده از الگوریتم‌ها و پایگاده داده مبتنی‌بر گراف، هزینه پردازشی کمتر و سرعت بیشتری را به‌همراه خواهد داشت که نتایج دقیق‌تری را ارائه می‌دهد.

برای دریافت این مقاله اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

گزارشی از بازدید دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران از داتین
دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران، دهم مهرماه علاوه‌بر بازدید از داتین، با فعالیت‌های فناورانه این شرکت در اکوسیستم بانکداری کشور آشنا شدند و سوالات خود را درباره آینده کاری در رشته‌های مربوط به مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات مطرح کردند. همچنین در این دورهمی، مدیران داتین به انتقال تجربه‌های خود پرداختند و دانشجویان را برای توسعه مهارت‌های نرم و فنی تشویق کردند. 
شناسایی نیاز، طراحی راهکار مناسب، پاسخ‌گویی سریع به نیاز شناسایی‌شده و پایداربودن سیستم از دغدغه‌های قابل تامل در حوزه طراحی و توسعه محصول در فضای دیجیتال هستند. در ویپاد، برای مدیریت این موارد، از تمرکز بر تیم‌سازی و چیدمان ساختار تیمی استفاده شده است.
بانک‌های سنتی برای مدیریت همه چیز، از حساب‌ها گرفته تا تراکنش‌ها، به Core Banking متکی هستند. Coreless رویکرد جدیدی است که یک سیستم یکپارچه تفکیک شده و راه‌حلی چابک‌تر و سازگارتر برای توسعه ویژگی‌ها و عملکردهای جدید ارائه می‌دهد.
مدیر بانکداری دیجیتال داتین خطاب به فارغ‌التحصیلان رشته کامپیوتر دانشگاه علم‌وصنعت گفت:
لیلا پاکروان، مدیر بانکداری دیجیتال داتین در جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان ورودی سال 1399 دانشگاه علم‌وصنعت چند توصیه به دانشجویان کرد: «هدف و ارزش‌هایتان را در زندگی پیدا کنید، یادگیری را جدی بگیرید، روحیه حل مسئله را در خود تقویت کنید و به مهارت‌های نرم، ایمان داشته باشید.»