مراقبت از اعتماد مهم‌ترین اصل در همکاری بانک کارآفرین و داتین
EN
EN
محمد نژادصداقت
اعلام اسامی گروه دوم از اعضای کمیته علمی ITE 2019

محمد نژادصداقت راهبر علمی نمایشگاه تراکنش ایران شد

اسامی گروه دوم از اعضای کمیته علمی پنجمین نمایشگاه تراکنش ایران (ITE 2019) اعلام و محمد نژادصداقت؛ مدیرعامل داتین به عنوان عضوی از این کمیته معرفی شد.

به گزارش فابانیوز کمیته علمی ITE 2019، وظیفه ارائه مشورت در تعیین مباحث محتوایی و محورهای هر یک از نشست‌ها و پنل‌های جانبی، انتخاب سخنرانان و همچنین تدوین بیانیه پایانی رویدادها را برعهده دارد. تلاش می‌شود در بیانیه پایانی هر یک از نشست‌ها و پنل‌ها، موارد راهبردی و کاربردی برای صنعت بانکداری و پرداخت جمع‌بندی شوند.

نیما امیرشکاری مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، احمد سلمانی‌آرانی مدیركل فناورى و اطلاعات بانك سپه، مهدی صادقی‌شاهدانی رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع)، سجاد فلاح عضو موظف هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات، و… دیگر اعضای این کمیته هستند.

مرکز فابا، پنجمین نمایشگاه تراکنش ایران و رویدادهای جانبی آن را ۲۸ تا ۳۰ آبان سال جاری در «نمایشگاه گفت‌وگو»، برگزار می‌‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بانک شهر پس از بررسی مستندات فنی و تخصصی تامین‌کنندگان نرم‌افزارهای جامع شرکت‌کننده در مناقصه سامانه مدیریت املاک و ساختمان، داتین را برنده این مناقصه اعلام کرد. سامانه داتین پیش‌تر توسط بانک‌های سپه و پاسارگاد انتخاب و برای مدیریت جامع حوزه املاک این د‌و بانک به کار گرفته شده بود.
محمد نژادصداقت در جمع فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران:
محمد نژادصداقت، مدیرعامل داتین با حضور در جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشکده کامپیوتر دانشگاه تهران، مهم‌ترین مشخصه برای حضور در کار حرفه‌ای را‌ اخلاق‌مداری و مسئولیت‌پذیری خواند. به اعتقاد او آنچه از فرد، در دنیای حرفه‌ای باقی می‌ماند، تفاوت‌هایی است که با کارش ایجاد کرده؛ رسالتی که داتین تحت عنوان «تاثیرگذاری» به‌دنبال آن است.
نوآوری در اکوسیستم بانکی هرچند بسیار پیشروتر از بخش‌های دیگر کشور بود اما به نظر می‌رسد طی چند سال گذشته دچار یک رکود نسبی شده است و پروژه‌های نوآورانه با سرعتی که انتظار می‌رود اجرا نمی‌شود یا شکل اجرایش آنقدر تغییر می‌کند که دیگر شبیه آنچه از ابتدا برای آن برنامه‌ریزی شده بود نیست.
اصرار برای نگه‌داشتن سیستم کربنکینگ به‌صورت همان هسته‌ متمرکز که قابلیت زیادی برای تغییر و نوآوری ندارد، امکان ارائه‌ سرویس‌های جدید و ورود به بازارهای جدید را از ما می‌گیرد. در سیستم کربنکینگ، یک چسبندگی بین لایه‌ سرویس و لایه‌ زیرساخت ایجاد می‌شود. درحالی که اگر به‌صورت کرلس عمل کنیم، وابستگی سرویس به زیرساخت کم می‌شود.