آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN
تقلب و تخلف در بانکداری

چهار روش تقلب رایج در دنیا در سال 2020

برخی بانک‌ها از طریق تقلب ورشکست شده‌اند و دارایی‌های بسیاری از مشتریانشان به باد رفته است. از سوی دیگر، مجرمان با استفاده از تکنیک‌های جدید، سعی می‌کنند با تشخیص کلاه‌برداری مقابله کنند تا دارایی بانک‌ها و مشتریان را به سرقت ببرند. برای جلوگیری از تقلب، ابتدا یک موسسه مالی و بانک باید منبع اصلی تقلب را شناسایی کند. در این راستا مطالعات آماری و آگاهی از تقلب‌های ثبت‌شده در بانکداری کمک قابل توجهی به شناسایی و تشخیص تقلب خواهد کرد.

اینفوگرافی تقلب و تخلف بانک ها

بانک‌های جهانی چگونه با تقلب مقابله می‌کنند؟

مؤسسات مالی و پولی به دنبال تسریع و سرعت عمل در شناخت فعالیت‌های کلاه‌برداران و متقلبان هستند. این امر به دلیل اثر مستقیم آن روی خدمت‌رسانی به مشتریان این مؤسسات، کاهش هزینه‌های عملیاتی و باقی‌ماندن به‌عنوان یک ارائه‌دهنده خدمات مالی معتبر و قابل اطمینان است. بنابراین به‌کارگیری تکنیک‌های شناسایی تقلب به منظور جلوگیری از اقدامات متقلبانه در سیستم‌های بانکداری، به خصوص سیستم‌های بانکداری الکترونیک، اجتناب‌ناپذیر است. از جمله روش‌های شناسایی تقلب موارد زیر است:

مقابله با تخلف و تقلب

زیان حاصل از تقلب

زیان تقلب در پرداخت از سال 2011 بیش از سه برابر شده و انتظار می‌رود تا سال 2027 از 40 میلیارد دلار فراتر رود. این آمار و ارقام نشان می‌دهند که هرچند روش‌های شناسایی تقلب توسعه یافته اما توانایی متقلبان به‌صورت خلاقانه و به سمت حمله به سیستم‌های پیچیده‌تر ارتقا یافته؛ به همین دلیل لزوم استفاده از روش‌های هوش مصنوعی جهت شناسایی تقلب بیش از پیش روشن می‌‌شود.

مبلغ زیان حاصل از تقلب

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

هفتم آذرماه، داتین و مدرسه داتین در همراهی با شتابدهنده تریگ‌آپ، رویدادی را تحت عنوان «اربیتا» برگزار کردند تا در آن و با حضور دانشجویان علاقه‌مند و متخصصان این حوزه، پیوند صنعت در افق هوش مصنوعی نقد و بررسی شود. 
داتین در همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد، «آزمایشگاه فناوری‌های مالی» را در دانشکده ریاضی این دانشگاه راه‌اندازی کرد تا دانشجویان و پژوهشگران بتوانند با بهره‌گیری از امکانات فراهم‌شده، به پژوهش و ارائه راه‌حل‌های کاربردی درباره موضوعات صنعت مالی و بانکی بپردازند. 
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.
تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین در مقاله‌ای علمی- پژوهشی بررسی کرد
نیلوفر حق‌جو و محمد رحمتی، تحلیلگران ارشد تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین و علی زارع، مالک محصول تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین، مقاله‌ای را درباره موضوع مکان‌یابی دستگاه‌های خودپرداز براساس تراکنش‌ها در شماره دوم از دوره شانزدهم فصلنامه مدیریت صنعتی منتشر کرده‌اند.