مراقبت از اعتماد مهم‌ترین اصل در همکاری بانک کارآفرین و داتین
EN
EN
soorena satari
سورنا ستاری در بازدید از داتین:

اقتصاد دیجیتال به کار فرهنگی هم نیاز دارد

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری عصر سه‌شنبه ۱۷ خرداد ماه از شرکت داتین بازدید کرد و به سوالات رسانه‌ها پاسخ داد.

سورنا ستاری در این بازدید، درباره موضوع ادغام بانک‌ها در بانک سپه و ارزیابی دولت از این پروژه گفت: «خوشحالم که همه کارهای پروژه در کشور انجام شد و مجبور نشدیم از نرم‌افزارهای خارجی استفاده کنیم. به اعتقاد من این مزیت بسیار جدی است.»

او در پاسخ به این سوال که آیا رشد شرکت‌های دانش‌بنیان باعث ایجاد نگرانی است یا خیر، گفت: «در سال گذشته حدود هزار شرکت دانش‌بنیان فعالیت خود را آغاز کردند که به اعتقاد من عدد زیادی نیست. امسال هم در سه ماه اول بیش از ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان اضافه شده است. دریافت نشان دانش‌بنیان، استانداردهای مشخصی دارد که در کارگروه تعیین می‌شود.»

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان و کناررفتن شرکت‌های نوآور حقیقی گفت: «وام، حتما راهکار مناسبی برای شرکت‌ها نیست، مگر اینکه آنها به بلوغ رسیده باشند تا بتوانند از این وام‌ها استفاده کنند. از سوی دیگر، مبلغ این وام‌ها هم عجیب و غریب نیست. در عین حال، این شرکت‌ها یک بار ارزیابی می‌شوند و نکول وامی که می‌گیرند بسیار پایین و در حد دهم درصد است. مدیران بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه هستند و واضح است که دنبال رانت‌جویی نیستند. من اعتقاد دارم که اگر قرار باشد کشور در جایی از وام‌دهی حمایت کند، همین‌جاست.»

ستاری درباره برنامه‌های دولت در حوزه اقتصاد دیجیتال هم گفت: ‌«کارگروه اقتصاد دیجیتال در دولت زیر نظر وزیر ارتباطات است و اتفاقا مصوبات خوبی هم دارد، اما حقیقت این است که این نوع فعالیت‌ها نیاز به کار فرهنگی هم دارد. اگرچه مصوبات دولت برای دستگاه‌ها اجباری است، اما همه باید تلاش کنیم که فرهنگ عمومی هم در این حوزه پیاده‌سازی شود.»

در جریان این بازدید، سورنا ستاری از معاونت‌های زیرساخت، توسعه محصول و بانکداری نوین داتین بازدید و با متخصصان این شرکت گفت‌وگو‌ کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

معاون مشارکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های داتین:
داتین از جمله مهم‌ترین شرکت‌های ایران در حوزه ارائه راهکارهای مالی به بانک‌هاست و طبق گفته هومن مسگری در 12 سال گذشته موفق به تولید 42 محصول متنوع شده و در جایگاه دومین شرکت عرضه‌کننده این نوع خدمات ایستاده است. عوامل متعددی در کسب این موفقیت نقش دارد که فرهنگ سازمانی و تخصص‌گرایی در صدر آن قرار می‌گیرد. مسگری در این گفت‌وگو علاوه‌بر معرفی شرکت داتین به جزئیات پروژه مهاجرت بانک کارآفرین نیز می‌پردازد.
«زنجیره ارزش؛ مشارکت‌ها و توسعه بازار» موضوع هشتمین شماره فصلنامه فناوری‌های مالی است و از این می‌گوید که شرکت‌ها چطور می‌توانند برای توسعه و گسترش حضور خود در محیط بازار، به تکمیل زنجیره ارزش بپردازند.
فعالان صنایع مالی بر این باورند که با بلوغ نسل بومی عصر دیجیتال و تغییر زنجیره‌های ارزش خدمات مالی، امور مالی تعبیه‌شده در ایران و جهان در سال‌های آینده توسعه بیشتری پیدا خواهد کرد، اما توسعه آن در ایران احتمالاً درگیر چالش‌هایی خاص شود؛ ازجمله نحوه رویارویی رگولاتور با آن. در این مطلب به سراغ فاطمه حیدری، مدیر محصول منابع بانکداری متمرکز داتین رفتیم و با آنها درباره وضعیت امور مالی تعبیه‌شده در ایران و جهان، مزایا و معایب آن و آینده‌ای که در انتظارش است، صحبت کردیم.
با رویکرد سرمایه‌گذاری در توسعه سازمانی؛
داتین در پیروی از فرهنگ سازمانی فراگیر و با نگاه به سرمایه‌گذاری در جذب سرمایه‌های انسانی از سراسر ایران، دفاتر شیراز و قزوین را راه‌اندازی کرد و تعداد دفاتر استانی خود را به چهار رساند.