جایی کار کنید که رشد شما را رقم بزند
EN
EN
کداکد

همراهی داتین و مدرسه داتین با رویداد برنامه‌نویسی کداکد دانشگاه علم و صنعت

داتین و مدرسه داتین، همراهان اولین دوره مسابقه برنامه‌نویسی کداکد دانشگاه علم و صنعت در حوزه هوش مصنوعی خواهند بود.

مسابقه کداکد در حوزه هوش مصنوعی و با تمرکز بر موضوع prompt engineering است که در دو بخش حل سوالات الگوریتمی و دسته‌بندی متون با GPT4 برگزار می‌شود. در بخش اول، شرکت‌کنندگان باید با توضیح سوال به GPT4 کدی را تولید کنند که چالش مورد نظر را حل کند. در مرحله بعد، افراد باید متون را دسته‌بندی کنند و با استفاده از پرامپت‌نویسی، مسئله را به GPT4 توضیح دهند تا این مدل زبانی دسته‌بندی را انجام دهد.

این مسابقه در دو مرحله آنلاین (۲۰ اردیبهشت ماه) و حضوری (۲۷ اردیبهشت ماه) برگزار می‌‌شود. داوری آن در مرحله اول، توسط ربات‌ انجام می‌شود و در مرحله بعد، داوران صحت کدها و کشف تقلب را بررسی خواهند کرد. محمد رحمتی، تحلیل‌گر ارشد تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین نیز یکی از داورانی است که فرایند ارزیابی در مرحله نخست را مورد بازبینی قرار می‌دهد.

پس از بررسی نهایی عملکرد افراد، ۱۵ نفر به مرحله بعدی رقابت‌ها که حضوری است دعوت می‌شوند. در پایان نیز نفر اول تا سوم که بهترین پرامپت را نوشته‌اند، به‌ترتیب هفت، پنج و سه میلیون تومان به‌عنوان هدیه دریافت می‌کنند. به این ترتیب، علاقه‌مندان به هوش مصنوعی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های کامپیوتر و علوم کامپیوتر از همه دانشگاه‌ها می‌توانند ۲۰ اردیبهشت ماه و در دور نخست این رویداد که آنلاین برگزار می‌شود، قدرت پرامپت‌نویسی خود را براساس GPT به ‌چالش‌ بکشند.

برای حضور در این رویداد و انجام پیش‌ثبت‌نام، از این لینک اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

گزارشی از بازدید دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران از داتین
دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران، دهم مهرماه علاوه‌بر بازدید از داتین، با فعالیت‌های فناورانه این شرکت در اکوسیستم بانکداری کشور آشنا شدند و سوالات خود را درباره آینده کاری در رشته‌های مربوط به مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات مطرح کردند. همچنین در این دورهمی، مدیران داتین به انتقال تجربه‌های خود پرداختند و دانشجویان را برای توسعه مهارت‌های نرم و فنی تشویق کردند. 
شناسایی نیاز، طراحی راهکار مناسب، پاسخ‌گویی سریع به نیاز شناسایی‌شده و پایداربودن سیستم از دغدغه‌های قابل تامل در حوزه طراحی و توسعه محصول در فضای دیجیتال هستند. در ویپاد، برای مدیریت این موارد، از تمرکز بر تیم‌سازی و چیدمان ساختار تیمی استفاده شده است.
تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین در مقاله‌ای علمی- پژوهشی بررسی کرد
نیلوفر حق‌جو و محمد رحمتی، تحلیلگران ارشد تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین و علی زارع، مالک محصول تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین، مقاله‌ای را درباره موضوع مکان‌یابی دستگاه‌های خودپرداز براساس تراکنش‌ها در شماره دوم از دوره شانزدهم فصلنامه مدیریت صنعتی منتشر کرده‌اند.
بانک‌های سنتی برای مدیریت همه چیز، از حساب‌ها گرفته تا تراکنش‌ها، به Core Banking متکی هستند. Coreless رویکرد جدیدی است که یک سیستم یکپارچه تفکیک شده و راه‌حلی چابک‌تر و سازگارتر برای توسعه ویژگی‌ها و عملکردهای جدید ارائه می‌دهد.